Informace o publikaci

The effect of polyphenolic extract from grape byproducts on selected biochemical characteristics in rats

Název česky Vliv polyfenolického extraktu z vinné matoliny na vybrané biochemické parametry u potkanů
Autoři

ZENDULKA Ondřej ZAHRADNÍKOVÁ Lucia JUŘICA Jan

Rok publikování 2006
Druh Článek ve sborníku
Konference Vitamins 2006, Health Ingredients Metabolism Analysis, The abstract book
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
Obor Farmakologie a lékárnická chemie
Klíčová slova polyphenols; hypercholesterolemia; grape byproducts
Popis Polyfenolické sloučeniny jsou známy pro jejich antioxidační vlastnosti. V naší práci jsme se zaměřili na hypolipidemický vliv kyseliny gallové a polyfenolických extraktů z vinné matoliny (Vitis vinifera L.)na modelu hypercholesterolemie u potkanů.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info