Publication details

Směs pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs

Title in English Mixture to increase the content of silymarin in bakery, pastry and meat products and bakery and/or pastry and meat products containing this mixture
Authors

BÁRTA Jan KADLEC Jaromír BÁRTOVÁ Veronika SMETANA Pavel JAROŠOVÁ Markéta BEDRNÍČEK Jan LORENC František JIROTKOVÁ Dana KYSELKA Jan FILIP Vladimír ŘÍHA Václav KREJČOVÁ Zlatuše ZDRÁHAL Zbyněk BJELKOVÁ Marie

Year of publication 2022
MU Faculty or unit

Central European Institute of Technology

Web Odkaz na PDF dokument s užitným vzorem v databázi ÚPV
Description The technical solution relates to the field of food and dietary supplements, in particular a mixture for increasing the content of silymarin in bakery, confectionery and meat products and bakery and/or confectionery and meat products containing this mixture.
Related projects:

You are running an old browser version. We recommend updating your browser to its latest version.

More info