24. ročník konference Hodnocení kvality vysokých škol

Masarykova univerzita ve spolupráci s Národním akreditačním úřadem pro vysoké školství, Univerzitou Karlovou, Univerzitou Palackého, Centrem pro studium vysokého školství a magazínem vysokých škol Universitas si Vás dovolují pozvat na 24. ročník konference Hodnocení kvality vysokých škol s podititulem Flexibilita vysokoškolského vzdělávání: Inspirace pro budoucnost, který se uskuteční ve dnech 11. – 12. dubna 2024 v Telči.

Letošní ročník bude zaměřen na téma flexibility vysokoškolského vzdělávání v celé šíři tohoto pojmu. Budeme diskutovat o tom, jak studující přemýšlí nad flexibilitou svého studia a co znamená flexibilita pro vyučující. Položíme si otázku, jak si definují flexibilitu vysoké školy jako instituce a jaké mají možnosti být flexibilní ve vztahu k zajišťování kvality vzdělávací činnosti. Prostor bude věnován také zahraniční inspiraci a výzvám spojeným s flexibilním vytvářením bezpečného prostoru na vysokých školách.

Kapacita míst na konferenci je omezena, proto neváhejte s registrací a přijeďte se za námi podívat do Telče. Pro ty z vás, na které se nedostane místo, budeme klíčové příspěvky opět natáčet a po skončení konference umístíme videa a prezentace řečníků na konferenční web.

Více informací o programu konference i odkaz k registraci naleznete na webových stránkách http://www.hkvs.muni.cz/. 

    

Těšíme se na setkání v Telči! 


Pořadatel
Odbor pro kvalitu (Rektorát)
Další informace, fotografie nebo videa k události
http://www.hkvs.muni.cz/

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info