prof. Mgr. Tomáš Kašparovský, Ph.D.
děkan Přírodovědecké fakulty
předseda Rady vysokých škol
korespondenční adresa:
Kotlářská 267/2, 611 37 Brno
kancelář: bud. C05/207
Kamenice 753/5
625 00 Brno
telefon: | 549 49 4827 |
---|---|
e‑mail: |
sociální a akademické sítě: |
---|
Počet publikací: 79
2024
-
Comparison of Metabolic Profiles of Fruits of Arctium lappa, Arctium minus, and Arctium tomentosum
Plant Foods for Human Nutrition, rok: 2024, ročník: 79, vydání: 2, DOI
-
EFFECT OF SORGHUM SILAGE IN DIET OF DAIRY COWS ON EIGHTEEN-CARBON FATTY ACIDS IN MILK FAT.
NutriNET 2024, Proceedings of reviewed scientific papers, rok: 2024
-
Changes in the fatty acid profiles and health indexes of bovine colostrum during the first days of lactation and their impact on human health
Food Chemistry, rok: 2024, ročník: 448, vydání: August 2024, DOI
2023
-
Study of Lignans in Wine Originating from Different Types of Oak Barrels
OENO ONE, rok: 2023, ročník: 57, vydání: 3, DOI
2022
-
Dějiny psané přírodovědci : Vývoj vědních oborů na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity
Rok: 2022, vydání: Vyd. 1., počet stran: 997 s.
-
Dějiny psané přírodovědci : Vývoj vědních oborů na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity
Rok: 2022, vydání: 1., elektronické vyd., počet stran: 997 s.
2021
-
Feedborne Mycotoxins Beauvericin and Enniatins and Livestock Animals
Toxins, rok: 2021, ročník: 13, vydání: 1, DOI
-
Health Beneficial Properties of Grapevine Seed Extract and Its Influence on Selected Biochemical Markers in the Blood, Liver and Kidneys of Rattus norvegicus
Molecules, rok: 2021, ročník: 26, vydání: 7, DOI
-
Origin of Wine Lignans
Plant Foods for Human Nutrition, rok: 2021, ročník: 76, vydání: 4, DOI
-
Production of Bovine Equol-Enriched Milk: A Review
ANIMALS, rok: 2021, ročník: 11, vydání: 3, DOI