Mgr. Pavlína Kosečková, Ph.D.
odborná asistentka – Ústav veřejného zdraví
kancelář: bud. A21/308
Kamenice 753/5
625 00 Brno
telefon: | 549 49 8145 |
---|---|
e‑mail: |
Počet publikací: 12
2024
-
Nutritional insights into broths in relation to elemental composition
European Food Research and Technology, rok: 2024, ročník: 250, vydání: 10, DOI
2022
-
Jíst hmyz neznamená okusovat brouka!
Výživa a potraviny, rok: 2022, ročník: 77, vydání: 1
-
Mineral profile of cricket powders, some edible insect species and their implication for gastronomy
Journal of Food Composition and Analysis, rok: 2022, ročník: 107, vydání: April 2022, DOI
-
Odhad zátěže Cd a Pb ze sójových výrobků u vegetariánů a veganů
Rok: 2022, druh: Konferenční abstrakty
2021
-
Mineral profile of edible insect species popular in Czechia
Rok: 2021, druh: Konferenční abstrakty
2020
-
Estimation of cadmium load from soybeans and soy-based foods for vegetarians
Environmental Monitoring and Assessment, rok: 2020, ročník: 192, vydání: 2, DOI
2019
-
Estimation of cadmium load from soybeans and soy-based foods for vegetarians
Rok: 2019, druh: Další prezentace na konferencích
-
Jak si sestavit vyvážený jídelníček
Rok: 2019, druh: Popularizační texty
-
Simultaneous determination of cadmium and iron in different kinds of cereal flakes using high-resolution continuum source atomic absorption spectrometry
Food Chemistry, rok: 2019, ročník: 298, vydání: UNSP 125084, DOI
2018
-
Odhad zátěže kadmiem ze sóje a sójových výrobků u alternativního způsobu stravování
Rok: 2018, druh: Konferenční abstrakty