Zde se nacházíte:
Informace o publikaci
Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje
Autoři | |
---|---|
Rok publikování | 2015 |
Druh | Článek ve sborníku |
Konference | Sborník příspěvků z konference Krizové řízení a řešení krizových situací 2015 |
Citace | |
www | http://www.krizoverizeni-uh.cz/ |
Klíčová slova | Energy intake; food; habitant; critical infrastructure; Zlín region |
Popis | Článek představuje výsledky analýzy potřeby základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje. Provedená analýza je založena na propočtu naplnění energetického příjmu pro osobu na den. Obyvatelstvo bylo rozděleno podle pohlaví a věku pro stanovení energetické hodnoty příjmu potravin prostřednictvím využití základních druhů potravin. Zjištěná data mohou sloužit jako relevantní podklad pro naplnění podmínek odvětvové struktury kritické infrastruktury v oblasti potravinářství. |