Informace o publikaci

Various instrumental approaches for determination of organic acids in wines

Logo poskytovatele
Logo poskytovatele
Autoři

ŽERAVÍK Jiří FOHLEROVÁ Zdenka MILOVANOVIĆ Miodrag KUBESA Ondřej ZEISBERGEROVA Marta LACINA Karel PETROVIC Alexandr GLATZ Zdeněk SKLÁDAL Petr

Rok publikování 2016
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Food Chemistry
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Doi http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.08.013
Obor Biochemie
Klíčová slova Biosensor; Capillary electrophoresis; Carboxylic acids; Wine
Popis Charakterizace vzorků vín pomocí elektrochemických biosensorů ve funkci bioelektronického jazyka, srovnání s dalšími standardními instrumentálními technikami.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info