Informace o publikaci

Occurrence and characterization of food-borne pathogens isolated from fruit, vegetables and sprouts retailed in the Czech Republic

Autoři

VOJKOVSKÁ Hana MYŠKOVÁ Petra GELBÍČOVÁ Tereza SKOČKOVÁ Alena KOLÁČKOVÁ Ivana KARPÍŠKOVÁ Renáta

Rok publikování 2017
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Food Microbiology
Citace VOJKOVSKÁ, Hana, Petra MYŠKOVÁ, Tereza GELBÍČOVÁ, Alena SKOČKOVÁ, Ivana KOLÁČKOVÁ a Renáta KARPÍŠKOVÁ. Occurrence and characterization of food-borne pathogens isolated from fruit, vegetables and sprouts retailed in the Czech Republic. Food Microbiology. 2017, roč. 63, s. 147-152. ISSN 0740-0020. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2016.11.012.
www http://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2016.11.012
Doi http://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2016.11.012

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info