Informace o publikaci

Prevalence and characteristics of Salmonella in retail poultry and pork meat in the Czech republic in 2013-2014

Autoři

MYŠKOVÁ Petra KARPÍŠKOVÁ Renata

Rok publikování 2017
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Czech J. Food Sci.
Citace MYŠKOVÁ, Petra a Renata KARPÍŠKOVÁ. Prevalence and characteristics of Salmonella in retail poultry and pork meat in the Czech republic in 2013-2014. Czech J. Food Sci. Czech Academy of Agricultural Sciences, 2017, roč. 35, č. 2, s. 106-112. ISSN 0079-4767. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.17221/260/2016-CJFS.
www http://dx.doi.org/10.17221/260/2016-CJFS
Doi http://dx.doi.org/10.17221/260/2016-CJFS

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info