Informace o publikaci

Co dává rumu jeho aroma aneb je ethylester kyseliny mravenčí skutečně nebezpečnou rumovou trestí?

Autoři

PODEŠVOVÁ Veronika LITERÁK Jaromír

Rok publikování 2018
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Biologie-Chemie-Zeměpis
Citace
www http://dx.doi.org/10.14712/25337556.2018.4.1
Doi http://dx.doi.org/10.14712/25337556.2018.4.1
Klíčová slova Ethyl formate; rum ether; rum aroma

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info

K vyhodnocování tohoto webu a k personalizaci obsahu a reklam používáme soubory cookies. Když klikněte na „přijmout cookies", poskytnete nám souhlas k jejich uložení, správě a analýze. Upravit možnosti

Jen nezbytné Přijmout cookies