Informace o publikaci

Diety ve školních jídelnách 2 - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen

Autoři

KAPOUNOVÁ Zlata SPÁČILOVÁ Jana PACKOVÁ Anna STROSSEROVÁ Alena PETROVÁ Jana ŠMÍDOVÁ Sylva SPÁČILOVÁ Jana STROSSEROVÁ Alena ŠMÍDOVÁ Sylva

Rok publikování 2019
Druh Účelové publikace
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
Popis Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. V praxi se však jeho zavádění často neobejde bez komplikací a vzniká kolem něj řada otázek. Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku pro kuchařky i vedoucí školních jídelen a představuje krok kupředu v oblasti dietního stravování ve školních jídelnách.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info