Informace o publikaci

A novel method for classification of wine based on organic acids

Název česky Nová metoda pro klasifikaci vína založená na organických kyselinách
Autoři

MILOVANOVIĆ Miodrag ŽERAVÍK Jiří OBOŘIL Michal PELCOVÁ Marta LACINA Karel CAKAR Uros PETROVIC Aleksandar GLATZ Zdeněk SKLÁDAL Petr

Rok publikování 2019
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Food Chemistry
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
www web časopisu
Doi http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.113
Klíčová slova Carboxylic acids; Capillary electrophoresis; Biosensor; Principal component analysis; Self-organizing map
Popis Bioelektronický jazyk spojený s chemometrickým zpracováním měřených hodnot, sloužící pro klasifikaci vín dle obsahu karboxylových kyselin.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info