Informace o publikaci

Hmotnostní ztráty mletého masa při různých druzích tepelné úpravy

Autoři

MACHARÁČKOVÁ B. BEDNÁŘ J. DOLEŽALOVÁ J. JEŽEK F. KAMENÍK J. HARUŠTIAKOVÁ Danka

Rok publikování 2022
Druh Kapitola v knize
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Popis Vliv obsahu soli na hmotnostní ztráty mleté krkovice – sekané (400 g porce masa mleté na desce řezačky 5 mm) byl analyzován pomocí t-testu. Vliv hrubosti mletí a obsahu soli na hmotnostní ztráty u 100 g porcí mletého masa byl sledován pomocí faktorové ANOVA následované post hoc Tuckeyho testem v případě, že ANOVA odhalila statisticky významné rozdíly. Všechny statistické testy byly vyhodnoceny na hladině významnosti ? = 0,05.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info