Informace o publikaci

Determination of isoflavones in soybean food and human urine using liquid chromatography with electrochemical detection

Logo poskytovatele
Název česky Stanovení isoflavon v sojových bobech a v lidské moi za použití HPLC s elektrochemickou detekcí
Autoři

KLEJDUS Borivoj VACEK Jan ADAM Vojtech ZEHNÁLEK Josef KIZEK René TRNKOVÁ Libue KUBÁN Vlastimil

Rok publikování 2004
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Journal of Chromatography B
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Analytická chemie, separace
Klíčová slova Isoflavones; HPLC; electrochemical detection
Popis Stanovení isoflavon v sojových bobech a v lidské moi za použití HPLC s elektrochemickou detekcí
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info