![Jak na přijímačky](https://cdn.muni.cz/media/3633702/image_1.jpg?mode=crop¢er=0.5,0.5&rnd=133572412150000000&heightratio=0.5&width=278)
Informace o publikaci
The effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine
Název česky | Vliv čištění na barvu a koncentraci antokyaninů a polyfenolů v červeném víně |
---|---|
Autoři | |
Rok publikování | 2007 |
Druh | Článek ve sborníku |
Konference | ISHS Acta Horticulturae 754 : International Workshop on Advances in Grapevine and Wine Research |
Fakulta / Pracoviště MU | |
Citace | |
www | http://www.actahort.org/books/754/754_75.htm |
Obor | Potravinářství |
Klíčová slova | claryfying agens red wine polyphenols anthocynins method |
Popis | Byl studován účinek různých dávek čisticích substancí na obsah fenolových látek v mladých červených vínech. |