![Důležité termíny](https://cdn.muni.cz/media/3633704/image_2.jpg?mode=crop¢er=0.5,0.5&rnd=133572412150000000&heightratio=0.5&width=278)
Informace o publikaci
Ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi
Autoři | |
---|---|
Rok publikování | 2007 |
Druh | Článek v odborném periodiku |
Časopis / Zdroj | Bulletin VÚRH Vodňany |
Fakulta / Pracoviště MU | |
Citace | |
Obor | Znečištění a kontrola vody |
Klíčová slova | cyanobacteria; fish; meat nutrition |
Popis | Studie zaměřená na ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi. Prokázány mírné modulace parametrů kvality masa. |
Související projekty: |