Informace o publikaci

Differential analysis of red yeast proteins

Název česky Diferenční analýza proteinů červených kvasinek
Autoři

HEZINOVÁ Věra HALIENOVÁ Anna ČARNECKÁ Martina MÜLLER Lukáš MÁROVÁ Ivana KONEČNÁ Hana ZDRÁHAL Zbyněk KLEPÁRNÍK Karel FORET František

Rok publikování 2009
Druh Konferenční abstrakty
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace HEZINOVÁ, Věra, Anna HALIENOVÁ, Martina ČARNECKÁ, Lukáš MÜLLER, Ivana MÁROVÁ, Hana KONEČNÁ, Zbyněk ZDRÁHAL, Karel KLEPÁRNÍK a František FORET. Differential analysis of red yeast proteins. In 5th Conference Nordic Separation Science Society. 2009. ISBN 978-9985-59-930-3.
Popis Červené kvasinky jsou aerobní mikroorganizmy produkující karotenoidní pigmenty sloužící jako obrana buňky před účinky oxidativního stresu a UV záření. Cílem práce je pochopení obranných mechanizmů na základě studie rozdílné exprese proteinů.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info

K vyhodnocování tohoto webu a k personalizaci obsahu a reklam používáme soubory cookies. Když klikněte na „přijmout cookies", poskytnete nám souhlas k jejich uložení, správě a analýze. Upravit možnosti

Jen nezbytné Přijmout cookies