Zde se nacházíte:
Informace o publikaci
Exploration of Beer Proteome Using OFFGEL Prefractionation in Combination with Two-Dimensional Gel Electrophoresis with Narrow pH Range Gradients
Název česky | Výzkum proteomu piva pomocí off-gel frakcionace v kombinaci s dvoudimenzionální gelovou elektroforézou v úzkých gradientech pH |
---|---|
Autoři | |
Rok publikování | 2012 |
Druh | Článek v odborném periodiku |
Časopis / Zdroj | J. Agric. Food Chem. |
Fakulta / Pracoviště MU | |
Citace | |
www | http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf204475e |
Doi | http://dx.doi.org/10.1021/jf204475e |
Obor | Analytická chemie, separace |
Klíčová slova | beer proteome; two-dimensional gel electrophoresis; OFFGEL prefractionation; mass spectrometry; Hordeum vulgare; Saccharomyces species |
Přiložené soubory | |
Popis | Dvoudimenzionáůní gelová elektroforéza v kombinaci s hmotnostní spektrometrií byla úspěšně využita pro studium proteomu piva. Aplikací off-gel frakcionace před samotnou 2D GE separací se podařilo zvýšit počet identifikovaných proteinů, přičemž bylo detekováno 37 proteinů, jejichž přítomnost ve vzorích piva nebyla dříve popsána. |
Související projekty: |