Mgr. Ing. Ludmila Křížová, Ph.D.
výzkumná pracovnice III – Ústav biochemie
korespondenční adresa:
Kotlářská 267/2, 611 37 Brno
kancelář: bud. C05/211
Kamenice 753/5
625 00 Brno
telefon: | 549 49 4047 |
---|---|
e‑mail: |
sociální a akademické sítě: |
---|
Počet publikací: 13
2024
-
EFFECT OF SORGHUM SILAGE IN DIET OF DAIRY COWS ON EIGHTEEN-CARBON FATTY ACIDS IN MILK FAT.
NutriNET 2024, Proceedings of reviewed scientific papers, rok: 2024
-
Changes in the fatty acid profiles and health indexes of bovine colostrum during the first days of lactation and their impact on human health
Food Chemistry, rok: 2024, ročník: 448, vydání: August 2024, DOI
2023
-
Isoflavones
Handbook of Food Bioactive Ingredients : Properties and Applications, rok: 2023, počet stran: 27 s.
2021
-
Feedborne Mycotoxins Beauvericin and Enniatins and Livestock Animals
Toxins, rok: 2021, ročník: 13, vydání: 1, DOI
-
Production of Bovine Equol-Enriched Milk: A Review
ANIMALS, rok: 2021, ročník: 11, vydání: 3, DOI
2020
-
In vitro metabolism of red clover isoflavones in rumen fluid
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, rok: 2020, ročník: 104, vydání: 6, DOI
2019
-
Isoflavones
Molecules, rok: 2019, ročník: 24, vydání: 6, DOI
2018
-
Determination of in vitro isoflavone degradation in rumen fluid
Journal of Dairy Science, rok: 2018, ročník: 101, vydání: 6, DOI
2017
-
Changes in equol and major soybean isoflavone contents during processing and storage of yogurts made from control or isoflavone-enriched bovine milk determined using LC-MS (TOF) analysis
Food Chemistry, rok: 2017, ročník: 222, vydání: MAY, DOI
2016
-
Bacterial community dynamics in a rumen fluid bioreactor during in-vitro cultivation
Journal of Biotechnology, rok: 2016, ročník: 234, vydání: september, DOI