RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
Počet publikací: 59
2019
-
Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 1)
Výživa a potraviny, rok: 2019, ročník: 2019, vydání: 3
-
Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 2)
Výživa a potraviny, rok: 2019, ročník: 2019, vydání: 4
-
Vyšetření pitné vody
Rok: 2019, druh: Prezentace v oblasti VaV (AV tvorba, WEB aplikace apod.)
2017
-
Mikrobiota a obezita
Výživa a potraviny, rok: 2017, ročník: 2017, vydání: 4
-
Musts with Increased Lignan Content Through Addition of Lignan Extracts
Food and Bioprocess Technology, rok: 2017, ročník: 10, vydání: 7, DOI
2016
-
Influence of Technological Processes on Biologically Active Compounds of Produced Grapes Juices
Food and Bioprocess Technology, rok: 2016, ročník: 9, vydání: 3, DOI
-
Metodika mikrobiologického vyšetření knih a prostředí knihovny a depozitářů
Rok: 2016
-
Mikrobiologická rizika z potravin během těhotenství
Výživa a potraviny, rok: 2016, ročník: 71, vydání: 1
-
Mykologická studie v rámci projektu NAKI DF12P01OVV047
Rok: 2016, druh: Vyžádané přednášky
-
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové
Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví, stát vydání: Česká republika, číslo patentu: 306301, rok: 2016