Informace o publikaci

Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Pardubického kraje

Autoři

LUKÁŠKOVÁ Eva VELICHOVÁ Helena KOZÁKOVÁ Lenka TROJAN Jakub

Rok publikování 2015
Druh Článek ve sborníku
Konference Krizový management 2015: Analýza rizika a ekonomika prevence se zaměřením na bezpečnost území včetně infrastruktury
Citace
Klíčová slova Energy intake; food; habitant; Pardubice region
Popis Článek představuje výsledky analýzy potřeby základních druhů potravin pro obyvatele Pardubického kraje. Provedená analýza je založena na propočtu naplnění energetického příjmu pro osobu na den. Obyvatelstvo bylo rozděleno podle pohlaví a věku pro stanovení energetické hodnoty příjmu potravin prostřednictvím využití základních druhů potravin. Zjištěná data mohou sloužit jako podklad pro zjištění míry potravinové soběstačnosti v naší zemi.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info