Informace o publikaci

A New and Fast HPLC Method for Determination of Rutin, Troxerutin, Diosmin and Hesperidin in Food Supplements Using Fused-Core Column Technology

Autoři

ŠATÍNSKÝ Dalibor JÄGEROVÁ Kateřina HAVLÍKOVÁ Lucie SOLICH Petr

Rok publikování 2013
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Food Analytical Methods
Citace
Doi http://dx.doi.org/10.1007/s12161-012-9551-y
Klíčová slova Fused-core columns; HPLC; Food supplements; Rutin; Troxerutin; Diosmin; Hesperidin
Popis A new and fast high-performance liquid chromatography (HPLC) method using fused-core column for separation of rutin, troxerutin, diosmin, and hesperidin has been developed and used for determination of these flavonoids in food supplements.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info