Informace o publikaci

Sipping v kuchyni aneb využití sippingu při přípravě pokrmů

Autoři

ORLOVSKÁ Katarína KAPOUNOVÁ Zlata

Rok publikování 2019
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Výživa a potraviny
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
www https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-6-2019/
Klíčová slova Sip-feeds; meals; nutrition
Popis Obohacení pokrmů pomocí sippingu představuje jeden z účinných způsobů, jak zvýšit energetickou a nutriční hodnotu pokrmu, zejména u pacientů s nedostatečným příjmem energie a živin. Článek shrnuje informace o využití sippingu při přípravě pokrmů a poskytuje praktické rady a názorné ukázky.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info