Informace o publikaci

Antioxidative properties of Jaffa sweeties and grapefruit and their influence on lipid metabolism and plasma antioxidative potential in Rats

Autoři

GORINSTEIN S YAMAMOTO K KATRICH E LEONTOWICZ H LOJEK Antonín LEONTOWICZ M ČÍŽ Milan GOSHEV I SHALEV U TRAKHTENBERG S

Rok publikování 2003
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Biosci. Biotechnol. Biochem.
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace GORINSTEIN, S, K YAMAMOTO, E KATRICH, H LEONTOWICZ, Antonín LOJEK, M LEONTOWICZ, Milan ČÍŽ, I GOSHEV, U SHALEV a S TRAKHTENBERG. Antioxidative properties of Jaffa sweeties and grapefruit and their influence on lipid metabolism and plasma antioxidative potential in Rats. Biosci. Biotechnol. Biochem. 2003, roč. 67, č. 4, s. 907-910. ISSN 0916-8451.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info

K vyhodnocování tohoto webu a k personalizaci obsahu a reklam používáme soubory cookies. Když klikněte na „přijmout cookies", poskytnete nám souhlas k jejich uložení, správě a analýze. Upravit možnosti

Jen nezbytné Přijmout cookies