RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
Total number of publications: 59
2019
-
Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 1)
Výživa a potraviny, year: 2019, volume: 2019, edition: 3
-
Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 2)
Výživa a potraviny, year: 2019, volume: 2019, edition: 4
-
Vyšetření pitné vody
Year: 2019, type: R&D Presentation
2017
-
Mikrobiota a obezita
Výživa a potraviny, year: 2017, volume: 2017, edition: 4
-
Musts with Increased Lignan Content Through Addition of Lignan Extracts
Food and Bioprocess Technology, year: 2017, volume: 10, edition: 7, DOI
2016
-
Influence of Technological Processes on Biologically Active Compounds of Produced Grapes Juices
Food and Bioprocess Technology, year: 2016, volume: 9, edition: 3, DOI
-
Metodika mikrobiologického vyšetření knih a prostředí knihovny a depozitářů
Year: 2016
-
Mikrobiologická rizika z potravin během těhotenství
Výživa a potraviny, year: 2016, volume: 71, edition: 1
-
Mykologická studie v rámci projektu NAKI DF12P01OVV047
Year: 2016, type:
-
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové
Publisher: Úřad průmyslového vlastnictví, state: Czech Republic, patent's number: 306301, year: 2016