prof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.
Počet publikací: 12
2019
-
The Sulfate-Reducing Microbial Communities and Meta-Analysis of Their Occurrence during Diseases of Small–Large Intestine Axis
Journal of Clinical Medicine, rok: 2019, ročník: 8, vydání: 10, DOI
2012
-
Production of biogenic amines by lactic acid bacteria and bifidobacteria isolated from dairy products and beer
International Journal of Food Science and Technology, rok: 2012, ročník: 47, vydání: 10, DOI
2011
-
Comparison of antibacterial effect of seven 1-monoglycerides on food-borne pathogens or spoilage bacteria
Acta Veterinaria, rok: 2011, ročník: 80, vydání: 1
-
In vitro produkce biogenních aminů technologicky významnými bakteriemi mléčného kvašení
Rok: 2011, druh: Další prezentace na konferencích
2010
-
The effect of ripening and storage conditions on the distribution of tyramine, putrescine and cadaverine in Edam-cheese
Food Microbiology, rok: 2010, ročník: 27, vydání: 7
2004
-
Characterization of spirochetal isolates from arthrops collected in South Moravia, Czech Republic, using fatty acid methyl esters analysis
Journal of Chromatography B, rok: 2004, ročník: 808/2004, vydání: 2
2003
-
4-nitrocatechol and 5-nitroguaiacol degradation by Rhodococcus opacus C6-1 isolated from soil
The 1st FEMS Congress of European Microbiologists, Abstract Book., rok: 2003
2001
-
PCR identification of Salmonella cells in food and stool samples after immunomagnetic separation
Bioseparation, rok: 2001, ročník: 9, vydání: 6
-
Využití analýzy spektra mastných kyselin a proteinů k identifikaci bakterií komplexu Borrelia burgdorferi sensu lato
22. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej-Abstrakty, rok: 2001
2000
-
PCR inhibitors in foodstuffs
EuroConference- Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication, rok: 2000