Informace o projektu
Odrůdové hroznové šťávy se zdravotním benefitem
- Kód projektu
- QI91B094/2008
- Období řešení
- 6/2009 - 12/2013
- Investor / Programový rámec / typ projektu
-
Ministerstvo zemědělství ČR
- Výzkum v agrárním komplexu (VAK)
- Udržitelný rozvoj agrárního sektoru
- Fakulta / Pracoviště MU
-
Lékařská fakulta
- RNDr. Jiří Totušek, CSc.
- Spolupracující organizace
-
Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i.
Mendelova univerzita v Brně
Výzkumný ústav potravinářský, Praha
Publikace
Počet publikací: 8
2016
-
Influence of Technological Processes on Biologically Active Compounds of Produced Grapes Juices
Food and Bioprocess Technology, rok: 2016, ročník: 9, vydání: 3, DOI
-
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové
Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví, stát vydání: Česká republika, číslo patentu: 306301, rok: 2016
2015
-
Influence of UV and Ozonised Water Treatment on Trans-resveratrol Content in Berry Skins and Juices of Franc and Green Veltliner Grapes
Czech Journal of Food Sciences, rok: 2015, ročník: 33, vydání: 3
2012
-
A technological method of enriching grape must by the bioactive components
Gastronomické sympozium : sborník přednášek : biologické a nutriční hodnoty potravin : Kroměříž, rok: 2012
2011
-
Hroznová šťáva obohacená resveratrolem
Rok: 2011
-
INCREASING THE RESVERATROL CONTENT AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF GRAPE MUSTS BY THE THERMOMACERATION
34th World Congress of Vine and Wine, Porto, Portugal, rok: 2011
-
Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové
Rok: 2011
2010
-
Long term investigation of resveratrol content in moravian red wines.
X.internationaler IVIF-kongress 2010, rok: 2010